Taller narratives audiovisuals

Taller desenvolupat amb un grup de dones de SICAR.cat al llarg de 5 sessions entre setembre i octubre de 2016, en col·laboració a Càmeres i Acció.

L’objectiu del taller ha estat treballar la creació audiovisual com a una eina més cap a l’autonomia i l’empoderament; així com el llenguatge audiovisual com una via d’expressió per a enriquir la comunicació individual i col.lectiva, per a treballar en grup i per a oferir nous recursos comunicatius, més enllà del de la paraula i el llenguatge verbal, que són els més habituals però que no serveixen per a totes les ocasions ni per a tothom.

Valorem molt la confiança que ens han depositat el grup a l’hora de treballar amb la imatge, així com la sensació de complicitat que s’ha respirat al llarg de tot el taller. Pensem que una de les claus ha estat respectar sense matisos el pacte col·lectiu fet des de l’inici del taller: tot el que surti d’aquest espai-temps compartit és decidit entre totes, creant així un espai de seguretat. És per això que l’únic material publicable decidit entre totes és aquesta imatge resultant de la sessió realitzada en col·laboració a l’artista Lucia Egaña.

IMG_2524