No Borders Films

NoBordersBcn, és una iniciativa audiovisual que lluita per la desaparició de les fronteres i per la visibilització de la situació de les persones migrades.

#‎WeWait‬ serà el resultat final del nostre pas pel campament de Calais, la Jungle (França). La Jungle tot i l’intent de desallotjament per part de les autoritats franceses, segueix en peu amb unes 7.000 persones refugiades per la guerra. L’amenaça de desallotjament continua. És un assentament il·legal i és per això que no rep cap ajuda ni del govern ni d’organitzacions grans com Acnur. A la Jungle es sobreviu gràcies a l’autorganització i solidaritat.
Tot el suport és necessari.

Ràbia i tristesa. El dissabte llegiem la notícia de la mort de Mohamed, un jove kurd de 17 anys, mentre intentava creuar la frontera a Inglaterra amagat a l’eix d’un camió. Fa uns dies, també un vaixell que anava de Libia a Italia s’enfonsava deixant més de 700 desapereguts/des.

Amb aquest vídeo volem denunciar (reinvindicar) totes les morts anònimes en rutes migratòries insegures pel tancament de les fronteres. PROU RACISME! #Europeiskilling

El tercer vídeo de la sèrie és #Europeresponsibility